Main Page Sitemap

Vrouw loopt naakt geil op straat


vrouw loopt naakt geil op straat

In een reflex houdt ze haar handen voor haar lichaam. De man spreekt in rap Spaans met de vrouw, maar zegt op een gegeven moment duidelijk:,Stop en laat die handdoek vallen. Een model liep helemaal naakt door de drukke straten van Hong Kong, zelfs zonder slipje en alleen bedekt met een laagje bodypaint. Meer dan vijf miljoen mensen zagen de ronde blauwe billen van het model door de straten flaneren. Twee studenten aan een reclameopleiding hebben een opdracht met enorm succes voltooid. All models are 18 years or above. Niemand verdient het om vernederd te worden door zo'n klootzak.'.

Naakte man versiert vrouwen buiten op straat
Vrouwen in evakostuum over straat

Dat werd allemaal gefilmd. Dat bleek voldoende om helemaal op te gaan in de massa en door niemand opgemerkt te worden. 'Slut shaming in de choquerende video is te zien hoe ze eerst nog een handdoek om zich heen draagt, maar dat deze al snel door haar vriend naar beneden wordt getrokken.

Binnen enkele dagen heeft het al meer dan 6 miljoen views gehad op, zo weet. Evolve Media KVK: BTW: NL B01. Toen ze door de binnenstad van Lille ging lopen, hadden de meeste voorbijgangers niet eens door dat ze vrijwel naakt was. We moeten je laten schamen.' En vervolgens:,Een mooie meid als jij. Bron: BuzzO, eerder verschenen op VrouwOnline, deel dit artikel. Video: Model loopt naakt op straat en niemand die het merkt /TLuppcpVnvI. Ze maakten een internetfilmpje met een model dat in een opgeschilderde spijkerbroek door de straten van Lille Loopt. √Čn van de kijkers reageert:,Ik weet niet wat ze heeft gedaan en dat maakt me niets uit. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Viraal, de video is op Liveleak verschenen en heeft al meer dan 9000 views.


Sitemap