Main Page Sitemap

Ik vrij met mijn vrouw in geile lingerie


ik vrij met mijn vrouw in geile lingerie

inmiddels haar eigen en naar jonge-meisjes-geur ruikende shampoo gepakt en een flinke dosis zeep in haar ene hand gedaan en beval mij haar mijn rug toe te keren. Ik merkte dat ze haar kutje aan het samenknijpen was, waardoor ze mijn lul bij iedere beweging aan het melken was, een andere benaming heb ik er nog niet voor kunnen bedenken. Ze bleef opvallend lang door mijn bilspleet soppen en drukte tegelijkertijd ook regelmatig van achteren tegen mijn ballen. Ze zette haar keel open en liet mijn pik in haar strot glijden en bleef zo een paar tellen zitten, om daarna happend naar adem weer omhoog te komen. Ze had haar baan pas verloren en had alweer een nieuwe werkgever klaarstaan, maar het was wel even behoorlijk stressen geweest. Linda trilt en mijn piemel steekt nog steeds knalhard in haar kutje.

Seks met de geile buurvrouw in de achtertuin, op eenik vrij met mijn vrouw in geile lingerie

Toen ik van het luchtbed opstond, keek naar mijn eigen pik, die ook wat rood van haar bloed was. Ik keek haar vragend aan, en ondertussen probeerde ik uit alle macht te voorkomen dat ik een stijve pik zou krijgen. Melissa richtte zich wat op en keek me met haar verliefde koeienogen minutenlang aan. Toen draaide ze zich om en omhelsde. Om een of andere reden bonkte mijn hart in mijn keel.

Haar hand doet mijn riem en rits los en in een beweging doet ze alles naar beneden. Zegt mijn vrouw die nu aan de tepels aan het likken. Bleek dat ze daar alleen maar nog geiler van werd. Linda begint te schuiven en zegt: Zou je mij ook kunnen dekken? Die avond heb ik nog genoten van mijn vrouwtje want wat stond ik geil! Ik had net het bad laten leeglopen en had ook geen enkele argwaan en vond het prima natuurlijk.


Sitemap